Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, accepteert u deze. Deze cookies slaan geen persoonlijke gegevens op.

ALLE OPLOSSINGEN BINNEN ÉÉN BEDRIJF

Armes: het profiel van een bedrijf en een systeem …

Armes S.p.a. is ontstaan in 1956. Vanaf het begin van het bedrijf heeft Armes S.p.a. verschillende types metalen stellingen ontwikkeld als antwoord op de meest uiteenlopende behoeften op het gebied van opslag. Armes S.p.a. heeft studie, ontwikkeling en innovatie van  het ontwerp, de organisatie en het beheer van opslagruimtes, altijd centraal gesteld. Er is inmiddels een breed assortiment stellingen geproduceerd. Tegelijkertijd zijn er gepatenteerde systemen ontwikkeld voor het realiseren van complete tussenverdiepingen met verschillende soorten vloeren. Dit alles plaatst Armes S.p.a. aan de top van de branche. De organisatie wordt gekenmerkt door een sterke interne dynamiek, door de drang door te willen blijven groeien en te blijven innoveren en door het besef dat de hang naar verandering en dynamiek onmisbaar is voor het consolideren van hun positie als marktleider. Armes S.p.a. heeft altijd de volle aandacht voor de kwaliteit van hun eigen producten en ook voor de serviceverlening aan hun klanten. Sinds jaar en dag is het bedrijf UNI-EN-ISO 9001:2000 gecertificeerd en sinds 2002 is dat telkens opnieuw bekrachtigd door DNV (DET NORSKE VERITAS).

Er was eens een stelling
Alles begon vijftig jaar geleden met één stelling. De rest volgde vanzelf: studie, design en innovatie maken vandaag de dag van de Ferretto Group een belangrijk referentiepunt voor ontwerp en uitvoering en het optimaal benutten van de ruimte.
De bedrijven die bij de groep horen, vormen een competent en efficiënt netwerk, waardoor u zaken doet met één betrouwbare partner!
Meer valt er niet te zeggen.

Wilt u geadviseerd worden en/of bent u op zoek naar een andere logistieke oplossing?
Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 024-7600840 of u kunt ook het contactformulier invullen.

Contact

PRODUCTEN
WERELDWIJD

Ferretto Group Holland BV Kerkenbos 10109 6546 BJ Nijmegen Tel. +31(0)24 7600 840 Email: info@ferrettogroup.nl