Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, accepteert u deze. Deze cookies slaan geen persoonlijke gegevens op.

ALLE OPLOSSINGEN BINNEN ÉÉN BEDRIJF

Ferretto Group SpA

Stellingen, tussenvloeren en geautomatiseerde opslagsystemen
De Ferretto Group is in 1956 in Vicenza opgericht. Het bedrijf biedt een complete reeks oplossingen voor alle behoeftes op het gebied van opslag en archivering. Historische merken die tegenwoordig bedrijfsonderdeel zijn van de Ferretto Group, zijn Armes (voor metalen stellingen en industriële tussenvloeren), Promag (voor geautomatiseerde opslag met magazijnkranen) en Bertello (voor verticale, draaiende en verrijdbare archieven en opslagsystemen). Een andere afdeling van de organisatie ontwikkelt software-oplossingen voor de logistiek, van het merk Egeria.
De Ferretto Group is niet alleen sterk vertegenwoordigd op de Italiaanse en de Europese markt, het bedrijf heeft ook al heel lang een sturende rol in de opkomende markten en is via een uitgebreid netwerk vertegenwoordigd in de belangrijkste landen van Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. Bovendien heeft Ferretto sinds enkele jaren eigen bedrijven en productie-eenheden in India, China en tegenwoordig ook in Egypte.
Door zijn deskundigheid, ervaring, concurrentievermogen en uitstekende service is de Ferretto Group een van de leiders op het gebied van geïntegreerde logistiek in Italië en Europa. De klant kan in alle fases ondersteund worden, van het ontwerp, tot de installatie, de service en het onderhoud zolang de magazijnen bestaan.

Wilt u geadviseerd worden en/of bent u op zoek naar een andere logistieke oplossing?
Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 024-7600840 of u kunt ook het contactformulier invullen.

Contact

PRODUCTEN
WERELDWIJD

Ferretto Group Holland BV Kerkenbos 10109 6546 BJ Nijmegen Tel. +31(0)24 7600 840 Email: info@ferrettogroup.nl