Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, accepteert u deze. Deze cookies slaan geen persoonlijke gegevens op.

ALLE OPLOSSINGEN BINNEN ÉÉN BEDRIJF

Draagarmstelling


Wat bieden wij?

In ons assortiment vindt u de draagarmstelling. Net als de palletstelling behoort de draagarmstelling tot het APR-12 systeem. Toch zijn er veel verschillen te vinden tussen palletstellingen en de draagarmstelling. Het grootste verschil is dat de draagarmstelling uitermate geschikt is voor de opslag van extra lange goederen. Deze lange goederen kunnen goed verplaatst worden met een vorkheftruck. De draagarmstelling van Ferretto Group is beschikbaar in verschillende soorten en maten. Aan de hand van de hoogte van uw magazijn, de soort producten die u wilt opslaan en het gewicht van uw producten kunnen wij u een op maat gemaakte draagarmstelling aanbevelen.


Voordelen draagarmstelling

Dankzij de speciale structuur van de draagarmstelling zijn er veel voordelen op te noemen. Een groot voordeel is dat de draagarmstelling aan veel eisen kan voldoen. Lange goederen, los of in bakken, kunnen gemakkelijk opgeslagen worden. Het voordeel van de draagarmstelling en de lange goederen die hierbij opgeslagen kan worden is dat de ruimte in het magazijn optimaal wordt benut. De goederen zijn gemakkelijk te plaatsen in lengte en breedte, maar ook in de hoogte. Zo wordt er geen ruimte onbenut gelaten in uw magazijn.


Dankzij de specifieke structuren van de draagarmstelling kunnen er veel producten in kwijt. Zo is de stelling naast ruimtebesparend ook kostenbesparend! Doordat u meer producten op één locatie kunt opslaan bespaart u veel opslagkosten.


De draagarmstelling is naast ruimtebesparend en kostenbesparend ook erg gebruiksvriendelijk. Door de speciale structuren van onder andere de staanders en legborden kunnen de producten gemakkelijk uit de stellingen worden gehaald. Vorkheftrucks die met draagarmstellingen kunnen werken zijn het meest geschikt voor het vervoer van de producten.


Onze werkwijze

De draagarmstelling van Ferretto Group is beschikbaar in verschillende soorten en maten. Aan de hand van uw wensen en behoeften geven wij u een advies welk soort draagarmstelling het beste in uw magazijn past. Wij ondersteunen u in het advies geven tot het installeren van de stellingen. Na het installeren van uw draagarmstelling hanteren wij een goede service en onderhouden wij de stellingen zolang de magazijnen bestaan. Wilt u meer weten over onze draagarmstelling of onze werkwijze? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 024-7600840 of vul ons contactformulier in.

 

Contact.png

 

Neem contact op

Laat uw gegevens achter, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Bedrijf*
Invalid Input

Naam
Invalid Input

Tel. Nr.*
Invalid Input

E-mail*
Invalid Input

Vraag/
Opmerking
Invalid Input

Ferrettogroup Holland BV
Kerkenbos 10109
6549 BJ Nijmegen
Tel. +31(0)24 7600 840
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PRODUCTEN
WERELDWIJD

Ferretto Group Holland BV Kerkenbos 10109 6546 BJ Nijmegen Tel. +31(0)24 7600 840 Email: info@ferrettogroup.nl