Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, accepteert u deze. Deze cookies slaan geen persoonlijke gegevens op.

ALLE OPLOSSINGEN BINNEN ÉÉN BEDRIJF

Entresolvloer


Wat bieden wij? entresolvloer ferreto

Wij bieden verdiepings-entresolvloeren in verschillende profielen. Een entresolvloer is een extra tussenvloer of verdiepingsvloer in uw bedrijfspand. Zo verdubbelt u uw aantal m2 en kunt u meer producten opslaan. Een entresolvloer voorkomt dat u een grote verbouwing moet realiseren om meer ruimte te creëren in uw pand.


De entresolvloer van Ferretto Group is uniek in haar uitvoering door de standaard overspanningen van 8 meter en de standaard poedercoating. De entresolvloer is een ideale oplossing om meer gebruik te maken van uw productieomgeving.    


De GL8 entresolvloer

Ferretto Group beschikt over een GL8 entresolvloer. Deze vloer is uniek door overspanningen met een standaard van 8 meter. Het voordeel hiervan is dat u geen last heeft van hinderlijke kruizen. Zo kunt u ook onder de entresolvloer alle ruimte optimaal benutten. De entresolvloer is gemakkelijk en snel te installeren zodat u direct gebruik kunt maken van een extra verdieping.  


De profielen van de GL8 entresolvloer zijn standaard geheel gepoedercoat. Dit geeft een mooi geheel aan uw bedrijfspand en magazijninrichting. Poedercoating is een elektrostatisch verfproces. Dit betekent dat de entresolvloer langer mooi blijft door de afwerking die harder is dan gewone verf.


Onze werkwijze

Kwaliteit, service en efficiency staat centraal bij Ferretto Group. Daarom hebben wij een kwaliteitssysteem, gecertificeerd door Det Norske Veritas. Daarnaast beschikken wij over een certificatie voor het milieubeheersysteem en veilig werken van de INAIL. Ferretto Group streeft ernaar om haar kwaliteit, service en efficiency steeds te verbeteren.


Wat betreft de installatie van de entresolvloer denken wij met u mee over de beste inrichting in uw magazijn. U wordt gedurende de installatie van de entresolvloer in alle fases ondersteund. Van het ontwerp, tot de installatie, de service en het onderhoud. Wilt u meer weten over onze entresolvloer of onze werkwijze? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 024-7600840 of vul ons contactformulier in.

 

Contact.png

 

 

 

 

Neem contact op

Laat uw gegevens achter, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Bedrijf*
Invalid Input

Naam
Invalid Input

Tel. Nr.*
Invalid Input

E-mail*
Invalid Input

Vraag/
Opmerking
Invalid Input

Ferrettogroup Holland BV
Kerkenbos 10109
6549 BJ Nijmegen
Tel. +31(0)24 7600 840
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PRODUCTEN
WERELDWIJD

Ferretto Group Holland BV Kerkenbos 10109 6546 BJ Nijmegen Tel. +31(0)24 7600 840 Email: info@ferrettogroup.nl