Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, accepteert u deze. Deze cookies slaan geen persoonlijke gegevens op.

ALLE OPLOSSINGEN BINNEN ÉÉN BEDRIJF

pers

Heffiq en de Italiaanse stellingproducent Ferretto Group slaan de handen ineen om een totaaloplossing te bieden aan (potentiële) klanten op het gebied van intern transport en warehousing.TotaaloplossingDe samenwerking met Ferretto stelt Heffiq in staat om (potentiële) klanten vanaf een eerste idee mee te nemen naar de beste oplossing voor het inrichten van logistieke systemen binnen magazijnen. Oplossingen die zich niet alleen richten op de huidige situatie van klanten, maar die zich juist richten op de toekomst van ondernemingen. De individuele klanteisen en behoeften zijn hiervoor bepalend en kunnen door middel van goed advies, knowhow en jarenlange ervaring centraal gezet worden.AssortimentHet assortiment Ferretto producten omvat metalen stellingen en tussenvloeren, geautomatiseerde opslagsystemen, draaiende en verticale opslagsystemen, logistieke software en brandbestrijdingssystemen. Kortom, een complete reeks oplossingen voor alle behoeftes op het gebied van opslag en archivering. "Met deze aanvulling op onze reeds bestaande producten en diensten, kunnen we met recht zeggen dat we een totaalleverancier op het gebied van intern transport zijn," legt Lex Knol, Algemeen directeur van Heffiq, uit. "Naast het feit dat we als enige intern transportleverancier full line supplier zijn op het gebied van heftrucks en magazijntrucks, completeren we ons aanbod als totaalaanbiederop het gebied van intern transport en magazijninrichting. Dit is natuurlijk nooit een doel op zich geweest, maar het centraal stellen van onze klanten wel. Dat kan nu nog beter door samenwerking met Ferretto," aldus Knol.Heffiq focust zich met deze samenwerking op groei binnen het warehousing segment, zowel door advies te leveren bij bestaande klanten, als door als one-stop-shop te fungeren bij nieuwe klanten. Hyster laat hiermee zien dat er in de afgelopen decennia veel geïnvesteerd is in goede en betrouwbare magazijntrucks. De expertise van Ferretto Group zorgt ervoor dat deze magazijntrucks zo optimaal mogelijk ingezet kunnen worden binnen magazijnen.Juiste partner"Wij waren op zoek naar een partner met een groot netwerk binnen de markt van intern transport en magazijnen in Nederland en die hebben we met Heffiq gevonden," zegt Peter Bertens, Sales en Marketing manager bij Ferretto."De kennis en kunde van de Heffiq medewerkers stelt ons in staat om de juiste combinatie van producten binnen magazijnomgevingen te adviseren en daardoor een klant beter te kunnen helpen met zijn logistieke uitdaging."
Na al actief te zijn in China, India, Egypte en Brazilië, heeft Ferretto Group besloten zich tevens te vestigen in Nederland. Als vestigingsplaats is gekozen voor Kerkenbos te Nijmegen. Nederland heeft een belangrijke en strategische positie in Europa op het gebied van material handling en met name daarin wil de Ferretto Group zich gaan profileren als complete aanbieder. Met de business units Armes, Promag Bertello en Egeria heeft Ferretto Group een uitgebreid leveringsprogramma, waardoor het principe van One stop Shopping bij de Ferretto Group van toepassing is.  De spelers in de markt met zo’n uitgebreid productengamma en een eigen productie zijn zeer beperkt, daarom is het goed voor opdrachtgevers om meer keuze te hebben. De logistieke oplossing moet centraal staan is het devies van de Ferretto Group. Alle componenten worden in Vicenza (I) geproduceerd met hoogwaardige materialen en machines. Ferretto Group Spa heeft kwaliteit met hoofdletters in haar woordenboek staan en is onder andere ISO 9001;2004, ISO 14001-2004,  ISO 3834-2:2006 en EN-1090 gecertificeerd.

Ferretto Group Holland BV Kerkenbos 10109 6546 BJ Nijmegen Tel. +31(0)24 7600 840 Email: info@ferrettogroup.nl