Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, accepteert u deze. Deze cookies slaan geen persoonlijke gegevens op.

ALLE OPLOSSINGEN BINNEN ÉÉN BEDRIJF

Legbordstelling


Wat bieden wij?

In ons assortiment van magazijnstellingen vindt u onder andere de legbordstelling. Wij bieden een Dimax legbordstelling in diverse soorten en maten. De Dimax legbordstelling kunnen wij speciaal op maat maken voor uw magazijn, archief of kantoor. Het voordeel van een legbordstelling is dat deze makkelijk opgebouwd kan worden en een lange levensduur heeft. Onze Dimax legbordstelling is makkelijk te voorzien van laden, bakken, vakverdeelschotten en deuren. Daarnaast is de stelling geschikt om een verdiepingsvloer tussen de rijen te monteren of overheen te maken. Door een extra verdiepingsvloer te monteren ontstaat er een entresolvloer die veel voordelen biedt. 


Wanneer een legbordstelling?

Een legbordstelling wordt vooral gebruikt bij de opslag van lichte artikelen. Deze stellingen worden voornamelijk toegepast in magazijnen met wat minder ruimte. De legbordstellingen verschillen niet veel met de standaard magazijnstellingen. Toch kan een legbordstelling in een aantal gevallen goed gebruikt worden in uw magazijn. Dit kan in het geval wanneer u beschikt over kleine tot middelgrote artikelen. Een legbordstelling kan het beste toegepast worden wanneer uw artikelen nog in dozen zitten. De Dimax legbordstelling van Ferretto Group is speciaal gemaakt voor de opslag van lichte artikelen. U kunt uw dozen met lichte artikelen gemakkelijk plaatsen in de stelling. U kunt de legbordstelling speciaal op maat laten maken, om deze vervolgens op uw manier in te richten.


Onze werkwijze

Ferretto Group wil het beste voor zijn klanten. Wij denken met u mee in het gehele proces rondom het plaatsen en toepassen van uw legbordstelling. Daarnaast hechten we veel waarde aan de kwaliteit van uw legbordstelling. Dit passen we toe door ons kwaliteitssysteem en beschikken we over een certificering voor het milieubeheersysteem. Wanneer u bij ons een legbordstelling besteld zullen wij u ondersteunen in alle fases. Van het ontwerp, tot de installatie, de service en het onderhoud. Wilt u meer weten over onze palletstellingen of onze werkwijze? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 024-7600840 of vul ons contactformulier in.

 

Contact.png

Neem contact op

Laat uw gegevens achter, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Bedrijf*
Invalid Input

Naam
Invalid Input

Tel. Nr.*
Invalid Input

E-mail*
Invalid Input

Vraag/
Opmerking
Invalid Input

Ferrettogroup Holland BV
Kerkenbos 10109
6549 BJ Nijmegen
Tel. +31(0)24 7600 840
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PRODUCTEN
WERELDWIJD

Ferretto Group Holland BV Kerkenbos 10109 6546 BJ Nijmegen Tel. +31(0)24 7600 840 Email: info@ferrettogroup.nl