Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, accepteert u deze. Deze cookies slaan geen persoonlijke gegevens op.

ALLE OPLOSSINGEN BINNEN ÉÉN BEDRIJF

Magazijnstellingen


Wat bieden wij?

Ferretto Group biedt een complete reeks oplossingen voor alle behoeftes op het gebied van opslag en archivering. In ons assortiment vindt u onder andere een groot aanbod aan magazijnstellingen. De magazijnstellingen die wij aanbieden kenmerken zich door een hoge kwaliteitsgraad en worden berekend volgens de laatste normen en regelgevingen. Het inrichten van uw magazijn kost vaak veel tijd. De juiste magazijnstellingen zorgen voor een overzichtelijke inrichting voor de lange termijn. Welke magazijnstelling het beste bij u past ligt aan een aantal factoren. Dit kan onder andere zijn; de beschikbare vloeroppervlakte, de hoogte van uw gebouw, de maat en de gewichten van uw producten of de roulatiesnelheid van de voorraad.


Het aanbod aan magazijnstellingen is zeer divers en uitgebreid, daarom adviseren wij u graag over de beste stelling voor uw magazijn.

 

Overzicht magazijnstellingen

Ferretto Group is één van de grootste producenten van magazijnstellingen in Europa. Door onze jarenlange ervaring in de opslag en archiveringsbranche is ons aanbod aan magazijnstellingen zeer uitgebreid, kwalitatief én geschikt voor elk type magazijn. Wij bieden de volgende magazijnstellingen:

   - Palletstelling
   - Legbordstelling
   - Inrijstelling
   - Doorrolstelling voor pallets
   - Doorrolstelling voor stukgoederen
   - Push-back stelling
   - Flow-Rail pallet systeem
   - Draagarmstelling
   - Verrijdbare stelling
   - Automatische opslagsystemen
   - Zelfdragend magazijn
   - Entresolvloer

 

Onze werkwijze

Door onze ervaring, deskundigheid en uitstekende service is Ferretto Group één van de leiders op het gebied van geïntegreerde logistiek binnen Europa. Bij het bestellen van uw magazijnstelling ondersteunen wij u in alle fases. Van het ontwerp tot de installatie en van de service tot het onderhoud, zolang de magazijnen bestaan. Wilt u meer weten over onze magazijnstellingen of onze werkwijze? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 024-7600840 of vul ons contactformulier in.

Contact.png

 

 

Neem contact op

Laat uw gegevens achter, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Bedrijf*
Invalid Input

Naam
Invalid Input

Tel. Nr.*
Invalid Input

E-mail*
Invalid Input

Vraag/
Opmerking
Invalid Input

Ferrettogroup Holland BV
Kerkenbos 10109
6549 BJ Nijmegen
Tel. +31(0)24 7600 840
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PRODUCTEN
WERELDWIJD

Ferretto Group Holland BV Kerkenbos 10109 6546 BJ Nijmegen Tel. +31(0)24 7600 840 Email: info@ferrettogroup.nl