Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, accepteert u deze. Deze cookies slaan geen persoonlijke gegevens op.

ALLE OPLOSSINGEN BINNEN ÉÉN BEDRIJF

Palletstellingen


Wat bieden wij?

Ferretto Group heeft een groot aanbod aan magazijnstellingen, waaronder de palletstellingen. Onze palletstellingen zijn geschikt voor alle soorten goederen op uw pallets. De palletstellingen zijn geschikt voor grote, zware en lange goederen. Ook is het mogelijk om de palletstellingen om te bouwen tot schappen, waardoor er ook losse goederen opgeslagen kunnen worden. Het ombouwen van de stellingen kunt u het beste doen wanneer u veelal losse producten in uw assortiment heeft. Het voordeel hiervan is dat er sneller nieuwe ruimte ontstaat voor het plaatsen van nieuwe pallets.


Het type palletstellingen dat wij aanbieden is de APR-12 palletstellingen. Deze palletstellingen kunnen wij geheel automatiseren met onze Promag palletkranen. Hierdoor kunt u nog optimaler gebruik maken van uw magazijnruimte. Onze APR-12 palletstellingen zijn er in diverse maten met bijbehorende draagvermogens.

 

Voordelen Palletstellingen

Palletstellingen worden gemonteerd in horizontale rijen met meerdere verdiepingen. In vergelijking met het plaatsen van pallets op de grond worden de palletstellingen in rijen geplaatst waardoor u uw goederen in de hoogte kunt archiveren. Het grote voordeel hiervan is dat dit veel ruimte bespaart en u meer goederen op  één locatie kunt opslaan. Wanneer de hoogte van uw gebouw dit toelaat kunnen goederen tot wel 10 meter hoog opgeslagen worden. Bij het plaatsen van palletstellingen streven wij ernaar om uw beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Dit doen wij door de gangpaden tussen uw stellingen smal te houden.


Nog een voordeel van palletstellingen is dat u uw goederen gemakkelijk kunt verplaatsen met een vorkheftruck of hoogbouwtruck. Door het unieke inhaaksysteem van de draagliggers in de staanders kan uw magazijn flexibel worden ingericht.

 

Onze werkwijze

Ferretto Group kan u adviseren over het hele proces rondom het plaatsen van palletstellingen. Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid begeleiden wij het hele proces van a tot z. Rekening houdend met uw wensen en behoeften ontwerpen wij de ideale palletstellingen. Vervolgens zullen wij de stellingen in uw magazijn installeren. U kunt ten alle tijden goede service van ons verwachten en onderhouden we uw palletstallingen zolang uw magazijn bestaat. Wilt u meer weten over onze palletstellingen of onze werkwijze? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 024-7600840 of vul ons contactformulier in.

Contact.png

 

Neem contact op

Laat uw gegevens achter, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Bedrijf*
Invalid Input

Naam
Invalid Input

Tel. Nr.*
Invalid Input

E-mail*
Invalid Input

Vraag/
Opmerking
Invalid Input

Ferrettogroup Holland BV
Kerkenbos 10109
6549 BJ Nijmegen
Tel. +31(0)24 7600 840
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PRODUCTEN
WERELDWIJD

Ferretto Group Holland BV Kerkenbos 10109 6546 BJ Nijmegen Tel. +31(0)24 7600 840 Email: info@ferrettogroup.nl