Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, accepteert u deze. Deze cookies slaan geen persoonlijke gegevens op.

ALLE OPLOSSINGEN BINNEN ÉÉN BEDRIJF

Ferretto Group opent vestiging in Nederland

Na al actief te zijn in China, India, Egypte en Brazilië, heeft Ferretto Group besloten zich tevens te vestigen in Nederland. Als vestigingsplaats is gekozen voor Kerkenbos te Nijmegen. Nederland heeft een belangrijke en strategische positie in Europa op het gebied van material handling en met name daarin wil de Ferretto Group zich gaan profileren als complete aanbieder.

Met de business units Armes, Promag Bertello en Egeria heeft Ferretto Group een uitgebreid leveringsprogramma, waardoor het principe van One stop Shopping bij de Ferretto Group van toepassing is. 

De spelers in de markt met zo’n uitgebreid productengamma en een eigen productie zijn zeer beperkt, daarom is het goed voor opdrachtgevers om meer keuze te hebben. De logistieke oplossing moet centraal staan is het devies van de Ferretto Group.

Alle componenten worden in Vicenza (I) geproduceerd met hoogwaardige materialen en machines.

Ferretto Group Spa heeft kwaliteit met hoofdletters in haar woordenboek staan en is onder andere ISO 9001;2004, ISO 14001-2004,  ISO 3834-2:2006 en EN-1090 gecertificeerd.

Terug naar overzicht

Ferretto Group Holland BV Kerkenbos 10109 6546 BJ Nijmegen Tel. +31(0)24 7600 840 Email: info@ferrettogroup.nl