Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, accepteert u deze. Deze cookies slaan geen persoonlijke gegevens op.

ALLE OPLOSSINGEN BINNEN ÉÉN BEDRIJF

Bouwkundige constructies

Door de ervaring die is opgedaan bij de talloze projecten heeft de Ferretto Group zich gespecialiseerd in het maken van technische keuzes voor automatische magazijnen, waarbij de functies en ruimtes geoptimaliseerd worden tegen zo laag mogelijke kosten. Dankzij een team van zeer gespecialiseerde en hoog gekwalificeerde ingenieurs, architecten en monteurs kan de Ferretto Group bedrijfsklare magazijnen leveren. Ze fungeren hierbij als bouwmanager en nemen alle aspecten op het gebied van techniek en beheer die bij de bouw van een nieuw magazijn komen kijken, voor hun rekening.
Wanneer de belangrijkste kenmerken van het nieuwe logistieke centrum eenmaal samen met de klant zijn vastgesteld, kan de Ferretto Group de volgende zaken verzorgen: bodemonderzoeken en geotechnische onderzoeken, voorontwerp en kostenraming van de bouwwerkzaamheden voor het magazijn, analyse en selectie van mogelijke duurzame bouwtechnieken, invullen en beheer van het papierwerk, opstellen van de technische leveringsspecificaties voor de aanbesteding van bouwwerken en industriële installaties, plan van uitvoering van de bouwwerken en industriële installaties inclusief kostenberekening, selectie en beheer van de aanbestedingen, tijdschema van de activiteiten, coördinatie en toezicht op alle bouwwerkzaamheden, controle van de boekhouding van de werkzaamheden en definitieve afrekening van aanbestedingen, coördinatie van de veiligheid tijdens de ontwerp- en bouwfase, definitieve oplevering van het werk, zowel voor het bouwwerk als voor de installatie en ondersteuning bij het in gebruik nemen van de installatie.

Wilt u geadviseerd worden en/of bent u op zoek naar een andere logistieke oplossing?
Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 024-7600840 of u kunt ook het contactformulier invullen.

Contact

PRODUCTEN
WERELDWIJD

Ferretto Group Holland BV Kerkenbos 10109 6546 BJ Nijmegen Tel. +31(0)24 7600 840 Email: info@ferrettogroup.nl