Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, accepteert u deze. Deze cookies slaan geen persoonlijke gegevens op.

ALLE OPLOSSINGEN BINNEN ÉÉN BEDRIJF

Monitoring op afstand

Bestaat uit het verkrijgen van belangrijke gegevens over het systeem (transporttijden, downtime, efficiëntie, …) waardoor het technische team van de Ferretto Group het systeemverloop in de tijd kan volgen door middel van software die volledig in eigen huis ontwikkeld is. De klant kan autonoom monitoren door middel van een bedieningspaneel dat is ontworpen op basis van persoonlijke behoefte.   
Voor een nog betere monitoring kunnen, ook bij bestaande installaties, camera’s geïnstalleerd worden in de machines.
Ferretto Group heeft daadwerkelijk een Computer Vision systeem ontwikkeld, dat geïntegreerd kan worden in het beheersysteem van het magazijn, met de volgende kenmerken:
• eenvoudig te installeren
• dataverkeer via Wi-Fi
• intern geheugen
• digitale technologie
• blikveld van 180°
De magazijnbeheerders kunnen op ieder moment de veiligheid controleren van gebieden die normaalgesproken niet zichtbaar zijn, zowel op afstand als op de magazijnterminals. Voor het geval ingegrepen moet worden kan een gewone pc of tablet worden gebruikt worden om de camerabeelden te ontvangen en vervolgens kan de installatie via handmatige commando’s bediend worden waarbij de uitkomst van de handelingen steeds onder controle gehouden wordt. Het opslaan van de beelden vergemakkelijkt de analyse van de gebeurtenissen ten gunste van de diagnostiek.
Dankzij de mogelijkheid om via het web verbonden te worden, kunnen onze technici handelen alsof ze naast u staan.

Wilt u geadviseerd worden en/of bent u op zoek naar een andere logistieke oplossing?
Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 024-7600840 of u kunt ook het contactformulier invullen.

Contact

PRODUCTEN

      service2

WERELDWIJD

Ferretto Group Holland BV Kerkenbos 10109 6546 BJ Nijmegen Tel. +31(0)24 7600 840 Email: info@ferrettogroup.nl